WeddingSound

Rólunk

Az évek folyamán rengeteg sikeres esküvőt tudhatunk magunk mögött, így maximálisan bízhattok a szakmai tapasztalatunkban. Zenekar helyett a lehető legjobb választás a leendő ifjú párnak, ha minket bíz meg, hiszen mi az est folyamán nem pihenünk, és nem szakítjuk félbe a táncot, hanem folyamatos zenét biztosítunk az előzetesen megbeszélt zenei stílusokban, és rugalmasan reagálunk a násznép zenei kéréseire. A Dj. szolgáltatás ára kedvező, mivel nem kell tucatnyi zenészt fizetni, műsorunk változatos, minden korosztályt táncra invitál és széles zenei választékkal rendelkezünk egészen a 60-as évektől napjainkig. Amennyiben a hagyományos, úgymond MULATÓS lagzira vágytok az sem probléma, mi azt is megoldjuk.

Munkatársaink megbízhatóságának és szakértelmének köszönhetően Nektek kizárólag a szolgáltatás adta élménnyel kell megbirkózni.

Életünk legszebb napjainak egyike az esküvő. Hiába a modern életfelfogás, az esküvő még mindig a legtöbb ember egyik leghőbb vágya.
Épp ezért nem mindegy, hogyan is ünnepeljük meg azt a napot, amikor örök hűséget fogadunk életünk párjának. A kulcsszó a részletekben rejlik: a vacsora menü gondos összeállításától, a vendégek ültetésén keresztül a tökéletes ruha kiválasztásáig minden apró dolog számít, mert egy bosszantó részlet is beárnyékolhatja a fiatal pár és a násznép örömét.
A násznép szórakoztatására szánt zene szerepe kiemelten fontos, hiszen az est nagy részében a szórakozás és a zene játssza a főszerepet az esküvőn. Cégünk nagyon jól tudja ezt, épp ezért kínál minden házasulandónak minőségi szórakoztatást.
Fogadj profi esküvői dj-t és alapozd meg a fergeteges hangulatot egészen hajnalig! Már számos esküvőn bizonyítottunk (lásd referenciák) és mindig tudjuk, milyen dalokkal lehet party hangulatot varázsolni a táncparkettre. Semmi sem hozza úgy össze az embereket, mint a közös éneklés. Kérj karaoke szolgáltatást is az esküvőre és garantáltan senki nem akar majd hazamenni!

 Válasszatok esküvői Dj.-t a nagy napra!!!

Sok pár küzd azzal a problémával, hogy zenekar vagy Dj szolgáltassa a zenét.
Az esküvői Dj előre megbeszélt számokat pörget a lagzi alatt úgy, ahogyan azt szeretnétek. Az esküvői Dj zenéi cd minőségben hallhatóak, ezért nem szembesülhet az élő hangszereknél fellépő problémákkal. Egyszerűbben lehet számot kérni és azt teljesíteni is, de a karaoke szolgáltatás is könnyebben megvalósítható, külön szolgáltató bevonása nélkül.

Célunk, hogy az ifjú párnak és vendégeinek felhőtlen szórakozásban legyen részük, amelyet nem árnyékol be semmi. Profi Dj-k és széles zenei választék vár nálunk. Legyen nektek is a Wedding Sound a zeneszolgáltató!

Keressetek meg minket még ma, bármelyik elérhetőségünk egyikén.

Esküvői DJ-t keresel?

esküvői DJMinden pár álma, hogy a nagy napon minden tökéletes legyen. A szertartástól a lagziig úgy alakuljon egybekelésüknek a megünneplése, ahogyan eltervezték.

Nos, mi nem tudjuk befolyásolni, milyen lesz az esküvői menü, nem tudunk hatással lenni az időjárásra vagy arra, hogy az esküvői torta gond nélkül megérkezik-e. Azt viszont garantáljuk, hogy ha minket választasz, fantasztikus hangulatot varázsolunk a táncparkettre!

Egy lakodalomban a zene központi kérdés, mert az esküvői vacsora előtt és után nincs más dolga a násznépnek, mint mulatni, jól érezni magát és hajnalig táncolni. Keress fel minket bizalommal, és válassz  esküvői DJ-t a lagziba! Egy esküvői DJ garantáltan nem okoz csalódást, mert előre egyeztetett számlistával tartja fenn a jó hangulatot, és ráadásul nincs szüksége egy egész zenekarnyi helyre sem ahhoz, hogy zenéljen.

A hatvanas évektől napjainkig, klasszikusok, slágerek, lassúzós vagy önfeledten táncolós számokkal gondoskodunk arról, hogy a násznép minden tagja fantasztikusan érezze magát a Ti esküvőtökön!