WeddingSound

Extrák - WeddingSound

Kedves Menyasszonyok!

….fontosnak tartom a menyegzőre való felkészülést, testileg-lelkileg. Legyen az egy kozmetikában eltöltött pár óra…
Ajánlom figyelmetekbe a Menyegző felkészítő kezeléseket!
LevendulAroma Kozmetikai Szalon

 

Legyen egyedi a nyitótáncotok!

Egy esküvőn a nyitótáncnak nagy szerepe van, mivel utána indul az esti mulatság. Legyetek egyediek és tegyétek még látványosabbá ezt a meghitt pillanatot. Erre az alkalomra ajánljuk  nektek a szárazjég effektet, melynek olyan hatása van mintha felhők között táncolnátok, de ha még tovább szeretnétek fokozni a látványt akkor az elterült füstöt ledes lámpákkal meg lehet színezni az általatok megadott színvilágban is.

   

 

Egyedi Gobo vetítés a táncparkett közepére vagy a főasztal mögé!

Ez a szolgáltatás is felhívja a figyelmet a vendégekre, hiszen a TI monogramotokat tudjuk szinte bárhova kivetíteni. Lehet fix helyen, mozoghat, pöröghet és arra helyre és színben amit csak szeretnétek.

 

Köszönő ajándék készítése a helyszínen!

A Flip Book egy teljesen új szolgáltatás az esküvők világában. Ez a 72 db színes fényképből álló kis könyv gyors lapozáskor átváltozik videóba a vendégekkel a főszerepben. Az esküvőhelyszínén felállítjuk a kis stúdiónkat és mindenki kedvére készítheti el az egyedi köszönőajándékát, amíg elkészül a vacsora vagy elmentek fotózkodni. Egy külön animátor segít kitalálni a jeleneteket, amihez ti is hozzájárulhattok egy pár hangulatos kiegészítővel is. Ezután elkészül a pár perces videó, és azonnal átadásra is kerül a Flip Book könyv a vendégnek részére.