WeddingSound

Rendeljetek az esküvőre DJ-t, akár különleges extrákkal is!

Az esküvő olyan esemény, ahol egész este gondoskodni kell a vendégek és az ifjú pár szórakoztatásáról. A legfőbb esemény természetesen a tánc, ami egyetlen esküvőről sem hiányozhat. Azt mindenki maga dönti el, hogy milyen zenére szeretné megtáncoltatni a násznépet; az egyik lehetőség a DJ esküvőre.

Számos sikeres és jó hangulatú, táncos esküvő után ajánljuk magunkat DJ-ként esküvőre azoknak, akik költséghatékonyan, de kompromisszumok nélkül szeretnék jól érezni magukat. Széles zenei repertoárral, szünetek nélkül, a jó hangulatot biztosítva igyekszünk az Ön esküvőjét is emlékezetessé tenni! Ennek érdekében az esküvői DJ mellé még különleges extrákat is tudunk hozni. Ilyen extra például a nyitó tánc közben, a párt körülölelő füst szárazjégből, vagy a padlóra vetített szerelmes felirat. A zene és az effektek mellé még különleges ajándékot is tudunk hozni, amit a vendégek saját maguk számára készíthetnek el.

Forduljatok bizalommal csapatunkhoz, és rendeljetek DJ-t esküvőre, akár magában, vagy a további, választható extrákkal együtt! A részleteket a megadott elérhetőségeken tudjuk megbeszélni!